Köp en unik orginalmålning av Viktoria Tikhomirova eller ett signerat Glicée Fine Art blad (upplaga 20 st).Priser originalmålning 5 600-20 100 kr inkl. moms.
Priser Glicée Fine Art blad 2 250-8 750 kr inkl. moms.
Beställ via mikael@royalblue.se.

Prislista

Nya tidens™ porträttmåleri

Royal Blue AB introducerar ett nytt koncept i artistmåleri. Vi skriver ut ditt fotografi i önskad tavelstorlek och vår erkända konstnär utformar härefter en unik signerad målning. PRIS ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE!

 

Webbauktionssystemet från Royal Blue AB

Royal Blue webbauktionssystem är en komplett webbauktionslösning för ditt företag som bedriver eller planerar att bedriva auktionsverksamhet.

Webbauktionen hanterar automatiskt hela auktionsprocessen från objektregistrering via budgivning och auktion till betalning. Systemet har särskilt anpassats för auktion av konst och antikviteter med hjälp av fackexpertis från dessa branscher.

Med detta webbauktionssystem har du möjlighet att nå en större kundgrupp än traditionellt och du kan till och med koppla samman det med ditt affärssystem om du har ett sådant. Genom att auktionera ut föremål över Internet kan ditt auktionsföretag öka lönsamheten tack vare en kostnadseffektivare auktionsprocess.

Gå in på www.artauctions.se för att se hur en tillämpning av webbauktionssystemet från Royal Blue kan se ut i praktiken.

Webbauktion.pdf